Aantal jaren actief

Lessen gegeven

Studenten opgeleid

Espresso's in 2020

Bert is een enthousiaste, gepassioneerde muzikant die graag anderen op weg helpt met gitaar spelen. Geen conservatorium, jazzstudio of andere hooggeschoolde diploma maar een pur sang autodidact

Als beginnende muzikant de juiste weg vinden met je instrument, is niet eenvoudig. Ofwel steek je heel veel energie en tijd in het jezelf aanleren, met kans op aangeleerde fouten, ofwel betaal je veel geld voor een opleiding. Dat laatste vind ikzelf heel frustrerend. Muziek bespelen moet iets zijn waar je van kan genieten zonder veel geld kwijt te zijn. 

Hier zijn mijn lessen dan ook op gericht. Ik leer je de beginselen en theorie zo aan, dat je zelf met de nodige bagage aan de slag kunt. Het is niet nodig om elke les een uur aandacht te besteden aan een nieuw akkoord of een nieuwe schaal. Ik leer je dit te begrijpen zodat je thuis zelf aan de slag kunt. 

De lessen vertrekken vanuit jouw interesses. Of dit nu Pop, Rock, Jazz of Blues is, het lesgeven gebeurt op jouw tempo met de nodige ontspanning en een juiste dosis humor.

Stress is het laatste dat we willen bereiken. Genieten en succeservaring staan voorop!

Als leerkracht buitengewoon onderwijs zal ik ongetwijfeld het nodige geduld vinden om van jou een enthousiaste gitarist te maken!